Fluid Beats

Fluid Beats  – Producer

 

Biografie

Fluid Beats is een producer/beatmaker uit Tilburg. Op jonge leeftijd was Fluid Beats al bezig met muziek, vaak ernaar luisteren en vooral het bestuderen ervan. Op 14 jarige leeftijd heeft Fluid Beats het programma FL Studio gedownload uit nieuwsgierigheid. Na het installeren van de programma was hij elke dag bezig met het maken van muziek

Fluid Beats is een trapproducer die zijn sound uniek maakt door invloeden te gebruiken van artiesten en prodcers uit Amerika.

Een eigenschap van Fluid Beats die hem echt onderscheid van de andere beatmakers/producers is zijn inlevingsvermogen en aanpassing aan de artiest.

Het combineren van Trap met Urban of Afro, of Afro Pop is een unieke eigenschap die Fluid Beats heeft.

Zijn sound behoort tot de sound van de nieuwe generatie.

Op 16-jarige leeftijd ontwikkelde de jonge producer zich in een rap tempo.. Hij is toen vooral begonnen met het uploaden van beats op het platform zoal Soundcloud waarmee hij na een 1-2 jaar een grote following heeft opgebouwd met 2.000+ volgers en 2 miljoen streams in totaal, en samenwerkingen met amateuristische-artiesten over heel de wereld (Verenigde Staten, Polen, Italië etc..).

Na dit succes is Fluid zich meer gaan focussen op de Nederlandse urban scene en is nu al ruim 2-3 jaar  producer bij de WAYNG Creative Lab. 

 

Discografie

Videografie