WAYNG URBAN NEWS: straatvoetballer Joris ging viral op intagam van FC Barcelona

De 16-jarige straatvoetballer Joris Sebregts ging vorige week viral op instagram nadat hij op de pagina van de welbekende club FC Barcelona gedeeld werd. 

Joris, die vooral onder zijn alias ‘Akkamist’ uitkomt post vaak op zijn instagrampagina filmpjes waarop hij de gekste voetbaltricks en trickshots doet, één van deze filmpjes werd snel opgemerkt door de social media -beheerder van FC Barcelona.

Hierna vroeg FC Barcelona of Joris het zag zitten om een filmpje te maken voor hun instagram account. Joris deed dit natuurlijk met alle plezier. De beheerder was heel enthousiast over de jonge voetballer daarom postte hij het filmpje meteen, maar daar bleef het niet bij. De man vroeg aan Joris of hij ook vaker dingen voor FC Barcelona kon maken en daar zei Joris natuurlijk geen nee op. 

Zijn fans hoeven niet bang te zijn dat hij niks meer op zijn eigen instagram pagina zal posten. Hij blijft nog gewoon op zijn eigen instagram pagina posten, maar als hij een FC Barcelona shirt aan heeft zal het vaak genoeg ook op de pagina van FC Barcelona staan.

Op dit moment heeft Joris bijna 300.000 volgers. Volgens hem ging het heel snel toen hij op de pagina van FC Barcelona gepost werd.