Wie is Fluid Beats?

Fluid Beats is een producer/beatmaker uit Tilburg. Op jonge leeftijd was Fluid Beats al bezig met muziek, vaak ernaar luisteren en vooral het bestuderen ervan. Op 14 jarige leeftijd heeft Fluid Beats het programma FL Studio gedownload uit nieuwsgierigheid. Na het installeren van het programma was hij elke dag bezig met het maken van muziek. Fluid Beats is een trapproducer die zijn sound uniek maakt door invloeden te gebruiken van artiesten en producers uit Amerika.

Fluid Beats heeft onder andere tracks met Buurtchase, MAX, Cazz Major Nigel en T.O. gemaakt

Wat Fluid Beats uniek maakt is dat hij zich verplaatst in de artiest. Ook weet hij verschillende stijlen bij elkaar te brengen, zoals urban en afro of afropop. Je kan het zo gek mogelijk bedenken en hij kan het.

Vanaf zijn 16e begon hij in een zeer snel tempo te stijgen in zijn kunst. Binnen al snel zat hij op Soundcloud op de +2.000 volgers en 2 miljoen streams in totaal.

Hij kreeg meer erkenning door de wat meer amateuristische artiesten over heel de wereld. Later ging hij zich meer richten op de Nederlandse rapscene en begon de stijging alleen maar verder!