MAAK JE OP VOOR HET NIEUWE SEIZOEN VAN LUKE CAGE MET DE BESTE HIPHOP UIT SEIZOEN 1

Marvel’s Luke Cage kwam in september 2016 naar Netflix Nederland. De serie gaat over de onverwoestbare superheld, genaamd Luke Cage. De serie was een hit en de superhelden filmstudio is gelijk aan de slag gegaan met een tweede seizoen. In de trailer van seizoen 2 die hieronder te zien is, wordt de releasedatum geven van het nieuwe Luke Cage seizoen.

 

We mogen dus deze zomer nog seizoen 2 van de hitserie verwachten, op 22 juni om precies te zijn. Om het wachten wat makkelijker te maken komt Marvel vandaag met seizoen 2 van de serie Jessica Jones, waar Luke Cage ook een grote rol in speelt.

De serie kent aardig wat hiphop referenties met verschillende tracks en vertoningen. Zo heeft de villan in de serie een levensgroot schilderij van The Notorious B.I.G. in zijn kantoor, zijn alle afleveringen in de serie vernoemd naar tracks van Gang Starr en verschijnt Method Man in een van de afleveringen. Het Wu-Tang Clan lid was ook al te horen op de soundtrackvoor seizoen 1. Uit liefde voor de serie hebben we de verdere hiphop tracks van het eerste seizoen verzameld en voor je op een rijtje gezet. Check ze hieronder.

Ghostface Killah & Adrian Younge – The Sure Shot, Pts. 1 & 2 

Ol’ Dirty Bastard – Shimmy Shimmy Ya

Nas – Made You Look

Ghostface Killah & Adrian Younge – Enemies All Around Me ft. William Hart

Mike Snow – Heart is Full ft. Run The Jewels

Wu-Tang Clan – Bring da Ruckus

Jidenna – Long Live the Chief

Ghostface Killah & Adrian Younge – King of New York ft. Raekwon

Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad – Bulletproof Love ft. Method Man

Ghostface Killah & Adrian Younge – Blood on the Cobblestones ft. U-God, Inspectah Deck & Mark Luv

Gang Starr – You Know My Steez