BIOGRAPHY

Where it all began

We Are Your New Generation ( WAYNG ) is een lifestyle label dat in 2012 is opgericht en gevestigd is in Tilburg.

Het is een lifestyle label – in tegenstelling tot een muziek label en entertainmentbedrijf – omdat WAYNG meer omvat dan muziek/videoproductie. De WAYNG community voorziet in entertainment, fashion en maatschappelijke bewustwording en is er voor en door artiesten.

WAYNG is het urban merk van Nederland !

WAYNG streeft ernaar om met muziek het leven van jongeren te veranderen en/of verbeteren. Tegenwoordig wordt muziek steeds vaker ingezet om jongeren te bereiken en met elkaar te communiceren. Ook is er grote vraag van jongeren naar goede begeleiding in muziek. Ons doel is om het grootste en meest actieve urban platform te zijn om jongeren van 13 tot 28 jaar te motiveren, inspireren en stimuleren met muziek als positief voertuig. WAYNG wil hiermee zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen, omdat wij dit belangrijk vinden.

Wij willen dit bereiken door het samenbrengen van jongeren in de urban scene door middel van entertainment, fashion, scholing en lifestyle met muziek als rode draad.

Ontdek music -WAYNG motiveert – inspireerd & stimuleerd

De missie van WAYNG is het bieden van een motiverende, inspirerende en stimulerende leeromgeving waarin jongeren van 13 tot 28 jaar met liefde voor muziek worden begeleid om met muziek hun leven te veranderen en/of te verbeteren.

« WAYNG is een nieuw en energiek lifestylelabel dat jongeren in de urban scene samenbrengt door middel van entertainment, fashion, scholing en lifestyle met muziek als rode draad. WAYNG is het urban merk van Nederland ! »
– TM

GO TO MUSIC